Zelfregiecentrum Raalte viert feest. In 2023 bestaan we al vijf jaar. Mensen met een psychische kwetsbaarheid uit gemeente Raalte komen hier graag om anderen te ontmoeten, voor een betekenisvolle daginvulling en om samen te werken aan hun zelfregie en herstel. Het centrum wordt gerund door de bezoekers zelf. “Ik tref hier meer mensen die ook worstelen met het leven. In het zelfregiecentrum vind ik erkenning, herkenning én gezelligheid. We weten allemaal dat het leven soms zwaar kan zijn. Samen kunnen we dit beter dragen", aldus één van de bezoekers. Op woensdag 7 juni van 11.00 tot 13.00 uur vieren we het vijfjarig bestaan van Zelfregiecentrum Raalte. Iedereen is van harte welkom bij Zelfregiecentrum Raalte in het Annahuis aan De Plas 8 in Raalte.

Samen vieren

In Zelfregiecentrum Raalte komen sinds juni 2018 mensen bij elkaar voor ontmoeting, activiteiten en om samen te werken aan hun persoonlijk en maatschappelijk herstel. Jaarlijks vinden meer dan 200 bezoekers hun weg hiernaartoe. Bezoekers staan op 7 juni met alle samenwerkingspartners in gemeente Raalte stil bij het vijfjarig bestaan. Het programma:

  • 11.00 uur: inloop met taart
  • 11.30 uur: officieel welkomstwoord en première Zelfregiecentrum filmpje
  • 12.00 uur: lunch tot 13.00 uur.

 

Nieuwsgierig?

Op woensdag 7 juni is iedereen welkom om het vijfjarig bestaan te vieren. En mensen kunnen op de reguliere dagen ook gewoon binnenlopen. Zelfregiecentrum Raalte is elke maandag en woensdag open van 9.00 tot 16.00 uur in het Annahuis aan De Plas 8 in Raalte. Tot dan!