Zelfregiecentrum Raalte bestaat 1 jaar!
Op woensdag 5 juni vieren we dat zelfregiecentrum Raalte 1 jaar bestaat. Kom je ook? Klik hier voor meer informatie!

Jaarverslag 2018
Voor het inzien van ons jaarverslag klik hier.

Jubileum 20 jaar Vriendendiensten! 
Al 20 jaar staat Stichting Vriendendiensten voor een laagdrempelige en gelijkwaardige benadering van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Wij zien dat eenzaamheid en stress hierdoor plaatsmaken voor talenten en mogelijkheden. Daar zijn we trots op en dat gaan we vieren op donderdag 14 maart 2019 met een feestelijke inloopdag met oa een lunch en een educatief programma. Iedereen is welkom om tussen 10.00 - 17.00 uur langs te komen.

Gemeente Voorst
Vanaf 2019 mogen ook inwoners uit de gemeente Voorst een beroep doen op onze (Vrienden)diensten!

Nieuw binnen Vriendendiensten:
Op 1 oktober2018  gaat een eerste cursus 'HERSTELLEN DOE JE ZELF' van start binnen Zelfregiecentrum Deventer.
Op 10 oktober gaat deze cursus ook binnen Zelfregiecentrum Raalte van start.
'Tussen moeilijkheden liggen mogelijkheden' (Einstein)
Deze cursus van 12 bijeenkomsten zal binnen Zelfregiecentrum Deventer worden gegeven door ervaringsdeskundigen van Stichting Focus uit Zwolle.
Binnen Zelfregiecentrum Raalte zal de cursus wordt gegeven ism Dimence en door ervaringsdeskundigen van Dimence.
Ter info: deze eerste twee cursussen zit al vol. Heb je belangstelling voor het volgen van 'herstellen doe je zelf' op een later moment, in een fijne omgeving buiten de hulpverlening om, neem dan contact met ons op! Om deze cursus te volgen hoef je niet ingeschreven te staan bij Vriendendiensten of bij een andere organisatie. Wat belangrijk is, is dat je weer je eigen leven in de hand wil krijgen en dat je open staat voor het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het weer oppakken van betekenisvolle rollen en doelen in het leven.

Wij hebben nieuwe folders!
Nieuwsgierig? Klik hier.

Filmpje over Zelfregiecentrum Deventer
De 'Rocketboys' uit Deventer hebben Zelfregiecentrum Deventer in beeld gebracht. Benieuwd naar het resultaat? Klik hier of kijk op You Tube onder Zelfregiecentrum Deventer. 

Goed nieuws!
Op 4 juni 2018 is ook Zelfregiecentrum Raalte geopend aan de Kerkstraat 13. Voor meer informatie hierover klik hier

Rapport zelfregie- en hersteliniatieven
In opdracht van WijzijnMIND heeft het Instituut voor Publieke Waarden (IPW) een onderzoek uitgevoerd naar de waarde van zelfregie- en herstelinitiatieven. Vriendendinsten was één van de acht geselecteerde landelijke organisaties die hier aan mee heeft gedaan. Klik hier om het rapport in te zien.

Jaarverslag 2017
Voor het inzien van ons jaarverslag klik hier.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en activiteiten binnen Vriendendiensten? Like ons op Facebook of volg ons op Instagram en Twitter.