Door middel van deze blogs willen wij zichtbaar maken wat de impact is van Vriendendiensten op de mensen die gebruik maken van onze diensten. Neem een kijkje in de ervaringen van deelnemers bij de maatjesactiviteiten, bezoekers van de twee zelfregiecentra, deelnemers van herstelcursussen/activiteiten, mensen die gebruik maken van onze ggz-clientondersteuning, vrijwilligers, stagiaires en medewerkers.

Zou jij ook een blog willen schrijven? Wij gaan graag met je hierover in gesprek! 

Je kunt contact met ons opnemen via: 0570-613747 of info@vriendendienstendeventer.nl

Week van de psychiatrie: 22 t/m 28 maart 2021

Foto Fieke

Al jaren hoor ik enthousiaste ervaringen over de WRAP. Omdat ikzelf nieuwe en/of spannende dingen het liefst vermijd, heeft het even geduurd voordat ik de drempel over was. Lastminute kwam er een plekje vrij bij de WRAP-cursus die eind oktober bij Zelfregiecentrum Deventer startte, impulsief heb ik mij aangemeld en wat ben ik blij dat ik het heb gedaan!

Lori van Egmond


Een moment geduld alstublieft, er zijn nog veel wachtenden voor u…
Het lukt Ron vandaag amper om zijn bed uit te komen. Zijn relatie is uit gegaan en daarbovenop heeft hij onverwacht zijn baan verloren. Zijn wereld stort in en nare herinneringen uit het verleden beginnen weer op te spelen. Ron weet dat hij nu hulp moet zoeken en gaat naar zijn huisarts. Hij ervaart opluchting wanneer dat hij daar zit, vanaf nu gaat het beter worden.
Helaas! Hij krijgt te horen dat de wachttijd voor behandeling 4 maanden is.