Coördinator Zelfregiecentrum Deventer voor 24 uur per week

Wij zijn op zoek naar iemand...

  • Met een afgeronde HBO-opleiding Sociaal werk;
  • Met organisatorisch talent. Je kunt meerdere ballen in de lucht houden, je bent goed in het stellen van prioriteiten en je werkt gestructureerd;
  • Met GGZ-kennis, verantwoordelijkheidsgevoel en humor;
  • Die vanuit de zelfregie- en herstelmethodiek wil en kan werken, of bereid is om zich deze eigen te maken;
  • Met een flexibele houding en bereidheid om de werk- wijze en organisatiecultuur van Vriendendiensten eigen te maken;
  • Die maximaal 30 km van Deventer af woont.

Werkdagen en contract

Het liefst op dinsdag, woensdag en donderdag.
Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op verlenging, CAO Sociaal Werk,salarisschaal 7 (minimaal €2346 en maximaal €3277 bruto).

Organisatie & collega’s

Zelfregiecentrum Deventer is onderdeel van Stichting Vriendendiensten.
Vriendendiensten is er voor inwoners met een psychische kwetsbaarheid uit de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst en heeft drie kerntaken:

  • Maatjesactiviteiten
  • GGZ-cliëntondersteuning
  • Zelfregiecentra in Deventer en in Raalte.

Deze 3 kerntaken worden uitgevoerd door een gedreven team van 13 betaalde medewerkers, met ondersteuning van vele vrijwilligers en stagiaires. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website: www.vriendendienstendeventer.nl.

Taken

Bezoekers ondersteunen bij het dagelijks runnen van het centrum (o.a. keuken-, bar-, huiskamer- en tuinwerkzaamheden) en bij het initiëren en uitvoeren van nieuwe en bestaande activiteiten en projecten. Dit doe je allemaal in goede afstemming en samenwerking met andere coördinatoren en medewerkers van Vriendendiensten. Ondersteuning en vervanging binnen Zelfregiecentrum Raalte behoort ook tot je taken.

Solliciteren

Wij ontvangen je motivatiebrief (t.a.v. Lori van Egmond) met CV graag uiterlijk zondag 7 juli 2019 per e-mail: l.vanegmond@vriendendienstendeventer.nl.
Voor eventuele vragen kun je terecht bij Lori van Egmond: 0570-613747. Op vrijdag 12 juli 2019 worden er een aantal kandidaten uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
Vervolgens behoort een “meedraaiochtend” binnen Zelfregiecentrum Deventer tot de mogelijkheden.